a

Geef modeverhuur cadeau met een Dressr giftbox!

Op zoek naar een duurzaam cadeau voor de modeliefhebber in je leven?
Onze Dressr cadeaubon is precies wat je zoekt! Vanaf 39€ kan de ontvanger kennismaken met designer modeverhuur van de grootste collectie lokale designer merken in België!

Wat je moet weten

Bestel je bon op tijd voor Kerstmis! 🎄

In december kun je Dressr Giftboxes kopen of ophalen in onze Showroom op woensdag & zaterdag tussen 13u-18u.

Vredebaan 90, Mortsel

Ilona

Huurder

Ik was super enthousiast toen ik een Dressr Giftbox onder de kerstboom kreeg. Het was het perfecte cadeau om mijn membership te upgraden. De cadeaubox ziet er ook prachtig uit en ik kan hem nu gebruiken om sieraden in te bewaren, dus het is echt een duurzaam cadeau!

Verschillende manieren om een Dressr giftbox in te wisselen

Eenmalig huren voor een speciale gelegenheid
Dressr cadeaubonnen zijn geweldig om je eerste stappen in de verhuur te zetten en hoe kun je dat beter doen dan door een prachtige outfit te huren voor je volgende speciale gelegenheid? Kies uit onze collectie prachtige jurken, stijlvolle setjes, opvallende sieraden en meer van meer dan 50 lokale designermerken.
Ga een membership van start
Onze cadeaubonnen kunnen gebruikt worden om een Dressr membership te beginnen! Ervaar de sensatie van het mixen en matchen van huuritems van duurzame merken zoals Terre Bleue, LIES MERTENS, Gigue en nog veel meer.
Voeg toe aan een bestaand membership
Heeft de persoon voor wie je een cadeaubox koopt al een Dressr membership? Geweldig! Onze Dressr cadeaubonnen kunnen gemakkelijk gebruikt worden om een bestaand Dressr membership te verlengen/upgraden.
Previous slide
Next slide

Wil je zelf een membership?

Bekijk vandaag nog onze designer collecties.

Login

Register

New to dressr?

Your personal information will used to process your order as described in our privacy policy.