DRESSR DECEMBER: Showroom open every weekday and on Saturday between 13h-18h! Discover new opening hours 🎄

Huur de kledingkast van je dromen.

Hoge kwaliteit. Exclusieve mode.

Huur. Retourneer. Herhaal.

Items komen proper en in perfecte staat aan

Kies uit eenmalige verhuur of een lidmaatschap

Pasmomenten in onze showroom in Antwerpen

900+ kwaliteitsvolle stijlen in verschillende maten

EENMALIGE VERHUUR

Huur een item uit onze zorgvuldig geselecteerde collecties van exclusieve labels voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, feesten, festivals of voor de feestdagen.

LIDMAATSCHAPPEN

Vanaf slechts 39 €/maand krijg je direct toegang tot onze zorgvuldig geselecteerde collecties van exclusieve labels, inclusief gratis verzending en retour, kortingen voor leden en meer.

Wat onze leden zeggen

Waarom een lidmaatschap?

dressr-why-rent

Huur op jouw manier

Met Dressr kun je een huurervaring kiezen die bij jou past. Als je regelmatig wilt huren, is een van onze lidmaatschappen perfect voor jou. Als je liever af en toe of voor een speciale gelegenheid huurt, is eenmalige verhuur de perfecte oplossing!

Eenmalige verhuur

Huur een item uit onze zorgvuldig geselecteerde collecties van exclusieve labels voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, feesten, festivals of voor de feestdagen.

1

KIES JE ITEMS

Blader door de collectie en kies de perfecte items voor jouw speciale gelegenheid.

Nadat je je keuze hebt gemaakt, sturen we je items snel en professioneel gereinigd naar je op, klaar om te dragen.

2

VIER IN STIJL

Wanneer je bestelling arriveert, heb je 10 dagen om je outfit te showen voordat je de items terug moet sturen.

Als je tijdens de huurperiode de items moet wassen, vragen we je om de wasinstructies op het label of in de productbeschrijving op onze website te volgen.

3

TERUGSTUREN OF HOUDEN

Als je klaar bent met het dragen van de items, is het tijd om ze terug te sturen naar Dressr OF om eventuele items die je leuk vindt aan te kopen.

Als je ervoor kiest om een ​​item te kopen, wordt elk huurbedrag dat je al hebt betaald automatisch afgetrokken bij het afrekenen.

Huur met een lidmaatschap

Vanaf slechts 39 €/maand krijg je direct toegang tot onze zorgvuldig geselecteerde collecties van exclusieve labels, inclusief gratis verzending en retour, kortingen voor leden en meer.

1

HUUR

Blader door de collectie en voeg de items die je wilt huren toe aan je garderobe. 

Je lidmaatschap wordt geleverd met de volledige Dressr servicegarantie. Je items worden gratis verzonden en komen altijd proper en klaar om te dragen aan.

2

GENIET

Geniet van het dragen van je items zo lang als je wilt en combineer ze met je eigen kledingstukken. 

Als je tijdens de huurperiode de items moet wassen, vragen we je om de wasinstructies op het label of in de productbeschrijving op onze website te volgen.

3

STUUR TERUG

Stuur je items terug om een nieuwe look te kiezen OF koop aan wat je leuk vindt met korting exclusief voor leden. 

Retourzending is altijd gratis en je kunt de originele verpakking opnieuw gebruiken.

Reiniging, reparatie, verzending & meer…

Hoe we onze merken kiezen
Dressr werkt uitsluitend samen met onafhankelijke lokale ontwerpers - we noemen ze 'bewuste ontwerpers'. Van ecologische stofkeuzes tot het gebruik van gerecycleerd materiaal, genderneutrale ontwerpen en lokale productie, elke ontwerper heeft een unieke benadering van duurzaamheid. Wat ze allemaal gemeen hebben, is hun focus op tijdloze kwaliteit.
Onze merken
Het reinigen en repareren van onze kledingstukken
Elk item dat wordt geretourneerd wordt professioneel gereinigd, geïnspecteerd op slijtage en scheuren, en waar nodig gerepareerd. Dat is onze belofte aan jou om ervoor te zorgen dat je altijd frisse, mooie en functionele mode ontvangt. Als je tijdens je huurperiode een kledingstuk zelf wilt wassen, vragen we je gewoon om de wasinstructies op het kledinglabel te volgen.
Meer FAQs
Verzending, verpakking en het milieu
We zijn toegewijd om afval in onze supply chain waar mogelijk te minimaliseren. Als lid worden je kledingstukken altijd verzonden in herbruikbare, recycleerbare verpakkingen en als één bundel verzonden, om onnodige CO2-uitstoot te verminderen.
Meer FAQs
Onze showroom
Ben je benieuwd naar dat nieuwe item van je favoriete merk? Of heb je wat stylingadvies nodig van een expert? Bezoek ons dan in onze showroom in Mortsel, elke woensdag van 13.00 tot 17.00 uur, voor een boeiende mode-ervaring. We kijken uit naar je bezoek!
Plan een bezoek
Previous slide
Next slide

FAQ

Om te beginnen met een Dressr lidmaatschap, bezoek onze lidmaatschapspagina, kies uit onze drie lidmaatschapspakketten en vul de benodigde informatie in. Zodra je je informatie hebt ingediend, ontvang je een bevestigingsmail om te melden dat je nu lid bent! Zodra je je hebt aangemeld betaal je een driemaandelijks of jaarlijks bedrag zolang je bij de dienst blijft.

Let op: om je aan te melden bij Dressr, moet je 18 jaar of ouder zijn en in België wonen.

Dressr biedt 3 verschillende niveaus van lidmaatschappen:

CLASSIC – Alleen de basis
2 items: Huur 2 basis items voor 39€ per maand/109€ per 3 maand.

SIGNATURE – Onze meest populaire
Tot 3 items: Huur 3 basis items OF 1 basis item & 1 premium item voor 59€ per maand/159€ per 3 maand.

CHIC – De luxe versie
Tot 4 items: Huur 4 basis items OF 2 basis & 1 premium item OF 2 premium items voor 79€ per maand/219€ per 3 maand.

Al onze lidmaatschappen zijn inclusief gratis verzending & retournering, professionele schoonmaakdiensten en unieke aankoopkortingen.

Bij Dressr bieden we nieuwe, meer duurzame manieren om van mode te genieten. Naast onze flexibele lidmaatschappen is eenmalige verhuur onze manier om je te helpen een duurzame keuze te maken voor speciale gelegenheden.

In plaats van kleding te kopen die meestal stof verzamelen in de kast zodra een evenement voorbij is, kan je bij Dressr voor een korte periode topitems huren voor een fractie van de oorspronkelijke prijs. Na de huurperiode van 10 dagen, stuur je ze gewoon naar ons terug.

Met een Dressr lidmaatschap kan je items zo lang houden als je wilt, of ze meteen vervangen. Er zijn geen beperkingen op de huurperiode. De verzend- en retourkosten zijn bij je lidmaatschap inbegrepen, als je het retourlabel gebruikt dat Dressr in je pakket heeft gestopt om de items die je wilt vervangen terug te sturen. Wanneer Dressr de items heeft ontvangen en de retourzending heeft goedgekeurd na een kwaliteitscontrole, kun je nieuwe items uitzoeken op het platform. Je ontvangt hiervoor een e-mail notificatie.

Dat kan zeker! Om een item van je Dressr te kopen, ga je naar je account en selecteer je ‘Purchase’ naast de afbeelding van het item. Je betaalt de Dressr prijs minus een korting gekoppeld aan je lidmaatschap of de huurprijs die je hebt betaald (in geval van eenmalige huur).

Aangezien je het stuk al hebt kunnen dragen en ervan hebt kunnen genieten, zijn alle aankopen eindverkopen en kunnen ze niet worden geretourneerd.

Voor leden zijn verzending en retourneren inbegrepen in het lidmaatschap van Dressr. Wij leveren een retourlabel in je pakket, de retourzending is alleen gratis als je het door ons geleverde label gebruikt.

Voor eenmalige huurbestellingen rekent Dressr een vast bedrag aan van €10 voor verzenden en retour overal in België.

Wanneer items aan ons worden geretourneerd, zorgt Dressr ervoor dat ze zorgvuldig worden gereinigd. Wij maken gebruik van professionele reinigingsdiensten die zijn ontworpen om virussen en bacteriën te doden. Na het reinigen wordt een stomer gebruikt om alle resterende bacteriën en virussen te verwijderen.

Wij vermijden waar mogelijk chemisch reinigen vanwege de zware chemicaliën die hierbij komen kijken.

Onze medewerkers zorgen ervoor dat elk item na de reiniging veilig wordt verpakt om extra handelingen te voorkomen. Dit proces en deze technieken stellen ons in staat om je schone en gebruiksklare items te sturen.

Een Premium stuk is een item met een hoge winkelwaarde in vergelijking met onze basic access items.

Signature en Chic lidmaatschappen hebben toegang tot premium items. Classic leden kunnen alleen basic access items huren.

Over het algemeen kost het huren van een premium item voor een speciale gelegenheid iets meer dan het huren van een basic item.

Dat hoeft niet! Je kunt al je kleding ongewassen retourneren. Elk Dressr item wordt professioneel gewassen of chemisch gereinigd tussen de huurperiodes.

Afhankelijk van de ernst van de schade zal het Dressr team de volgende acties ondernemen:

  • Kleine beschadigingen (verwijderbare vlekken, normale slijtage) zullen bij ontvangst van de items worden gemeld en niet in rekening worden gebracht.
  • Grote beschadigingen die herstelbaar zijn zullen in rekening worden gebracht.
  • Niet-herstelbare schade (niet-verwijderbare vlekken en scheuren die niet gerepareerd kunnen worden) wordt in rekening gebracht. Je wordt eigenaar van het item zodra de transactie is afgerond, en wij sturen het terug in je volgende pakket.


Let op: je dient Dressr onmiddellijk schriftelijk te informeren in geval van verlies of beschadiging van de producten. Stuur een e-mail naar hello@dressr.be

Klaar om jouw garderobe te vernieuwen?

Start je lidmaatschap vandaag en maak je eerste selectie.

Login

Register

New to dressr?

Your personal information will used to process your order as described in our privacy policy.

Already have an account?

Log in